Marianne Mäkinen starttaa 17.10. MM-joukkueessa

Viimeisimpänä vahvistuksena joukkueeseen tulee Marianne Mäkinen. Tässä Mariannen esittely:


Olen Marianne Mäkinen, 50- vuotias Tampereen likka - tosin etelä-Pohjanmaalta tulee iso osa verenperintöä, joten se selittänee myös jotain 🙂 Juoksuharrastuksestani ovat päässeet nauttimaan ja kärsimään avomies ja kohta 18-vuotias tytär. Juoksun, perheen ja työn lisäksi nautin elämästä - kavereista, ruoasta, juomasta, matkustelusta ja hevosille lepertelystä.

Mikä on sinun juoksuhistoriasi tähtikilpailu/tähtihetki juoksun parissa ja miksi?

Melkein voisin sanoa että kaikki tähänastiset ultrat ovat olleet tähtihetkiä - onnistumisen ja oppimisen kokemuksia. Ensimmäinen 100 km(Wihan kilometrit) ja 24h-kisan (Endurance)suorittaminen ovat tärkeitä merkkipaaluja. Spartathlon 2018 oli ihan uskomaton saavutus, samoin kuin vuoden 2019 Albin 24 h MM-kisat. Toisaalta tämän kesän Keuruun yömaratonin aika 3:15 ihmetyttää vieläkin.

Mitkä sinun vahvuutesi ovat Backyard-tyyppisessä kilpailussa?

Sen näkee kisan edetessä........todella vaikea sanoa kun en ole ennen tällaisessa konseptissa juossut. Ehkä fyysisestä ja psyykkisestä Zetor-ominaisuudestani on jotain hyötyä.

Mitä odotat kilpailulta?

Kokemusta, josta voi kertoa kiikkustuolissa lapsenlapsille. Ja vakavasti ottaen on upeaa päästä edustamaan Suomea tässä kisassa!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Heikki Hihnala esittelyssä 17.10. kisaan

Esittelyvuorossa Lari Koivu 17.10. kisaan