Heikki Hihnala esittelyssä 17.10. kisaan

Esittelyssä Heikki 17.10. kisaan:

Olen erilaisten ultralajien aktiiviharrastaja ja perheenisä Heikki Hihnala. Olen harrastanut kansainvälisesti menestyen erilaisia ultralajeja(Melontaa, Pyöräilyä, Juoksua, Seikkailu-urheilua) jo 20-vuotta ja juoksu on niistä nykyään omasuosikkini, kun Covid-19 aikana sitä on ollut helpointa ja turvallisinta harrastaa. 


Lisää infoa löytyy myös Polkuporinoista:
(Ultraurheilija Heikki Hihnala - Polkuporinat - RadioPlay
Seikkailu-urheilu, ultramelonta, vuorijuoksu… just name it. Miltä tuntuu edetä useita päivä lyhyillä unilla ja riittämättömällä energialla? Tähän on ultraurheilija Heikki Hihnala tottunut kierrettyään monipäiväisiä kisoja ympäri maailman. Tässä Polkuporinat-jaksossa Heikki kertoo omista kokemuksistaan ja antaa vinkkejä siihen, mitä näin pitkät kisat vaativat.
radioplay.fi)
Mikä on sinun juoksuhistoriasi tähtikilpailu/tähtihetki juoksun parissa ja miksi?
Le Petite Trotte(+300km) kisat UTMB-viikolla. Pitkät etenemiseltään hitaat ja olosuhteiltaan rankat kisat sopivat omalle juoksutyylille hyvin. Ja uskon niitten johdosta tekeväni hyvän suorituksen myös tässä kisassa.
Mitkä sinun vahvuutesi ovat Backyard-tyyppisessä kilpailussa?
Oma vahvuuteni oman suorituskyvyn hallinnassa ja kokemus pitkistä kisoista sekä valvomisesta. Tosin historiasta löytyy monta +100h kisaa liian vähällä nukkumisella ja levolla, joka lienee asia, josta olen oppinut jotain myös tähän konseptiin. Lisäksi olen sangen kilpailullinen henkilö, joka syttyy mies miestä vastaan kilpailusta ja muiden kisaajien sekä kannustajien laadukkaista jutuista.
Mitä odotat kilpailulta?
Odotan Suomen joukkueelta kovaa tulosta. Joukkueessa on monta absoluuttista kestävyysurheilun huippua ja toivottavasti viimeinen kaksikko pääsee sille tasolle, että voimme haastaa muut maat todenteolla.
Sana vapaa, jos haluat lisätä muuta strategiaan
Toivottavasti Ultramessias-IG herää jälleen henkiin tätä kisaa seuraamaan ja kannustaa joukkueen johtotähden huippusuoritukseen.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Esittelyvuorossa Lari Koivu 17.10. kisaan