Jani Saarinen esittelyssä 17.10. MM-kisaan

Olen Jani Saarinen, perheenisä Nuuksion laidalta. Nuorempana tuli kilpailtua sulkapallon parissa parikymmentä vuotta. Kun liikkuvaan palloon ei enää kerennyt, tilalle löytyi golf. Säännöllisempi juoksuharrastus alkoi kymmenisen vuotta sitten. Hieman myöhemmin pyöräilyn ja uinnin opettelun myötä mukaan tuli triathlon. Viimeisten vuosien aikana rinnalle ovat tulleet myös polkujuoksut ja -ultrat.  

Juoksu-uralleni on mahtunut paljon hienoja hetkiä, mutta olisiko mieleenpainuvin kuitenkin ensimmäinen maratonini vuodelta 1997. Paikkana oli HCM ja muistan vielä elävästi sen, kun jäin venyttelemään kramppaavia pohkeitani stadionilla viimeisen kaarteen sisäreunassa kulkevaan valkoiseen reuna-korokkeeseen. Tuon reissun jälkeen en laittanut lenkkareita jalkaan lähes kahteen vuoteen.   

Backyard kilpailussa vahvuuteni on varmasti se, että pystyn syömään kaikenlaista ruokaa lähes koko ajan. Lisäksi olen nopea nukahtamaan. Kilpailureittiä olen mennyt lukuisat kerrat niin juosten kuin pyöräillen. Näistä ominaisuuksista ja kokemuksista on varmasti hyötyä kisan edetessä.  

Odotan kilpailulta unohtumatonta seikkailua kauniissa lokakuisessa Suomen luonnossa. Tämä on ensimmäinen kerta, kun Backyardissa kilpaillaan joukkueina toisia vastaan. Se, että muut joukkueet ovat ympäri maapalloa, tuo kisaan vielä yhden mielenkiintoisen ulottuvuuden lisää.  

Suomella on kisassa kova tiimi. Tällä porukalla mennään pitkälle!   

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Heikki Hihnala esittelyssä 17.10. kisaan

Esittelyvuorossa Lari Koivu 17.10. kisaan