17.10 kisaesittelyssä Juha Jumisko

17.10. kisan kisaesittelyt jatkuvat:
Juha Jumisko, kovaa vauhtia keski-ikäistyvä Vantaalainen yleisjuoksija.


Olen juossut ultrajuoksuja vuodesta 2007 ja nautin seikkailuista joita ultrat tarjoavat, olivat ne sitten luonnossa tai oman pään sisällä. Vuosien mittaan matkat ovat pidentyneet ja juoksen mieluiten sellaisia kilpailuja, joissa lähtöviivalla on epävarmuus maaliinpääsystä. Pitkät vuorijuoksut ovat tällä hetkellä lähinnä sydäntä harrastuspuolella. Backyard-konsepti tuntuu myös sopivan juoksuprofiililleni kohtuullisen hyvin. Muuten arki menee perhekuvioden ja päivätöiden välimaastossa.
Mikä on sinun juoksuhistoriasi tähtikilpailu/tähtihetki juoksunparissa ja miksi?
Jokainen kilpailu on kuin rakas lapsi ja niistä on vaikea valita.
Huonosti menneissäkin on aina sellaisia kokemuksia, jotka muistaa lopun elämäänsä. Tämän vuoden 24h vartikaalimetrien keräyksen silloinen ME ja voitettu backyard on tällä hetkelle tunteikkaimpia siksi, että en ajatellut olevani tänä vuonna mitenkään erityisen hyvässä kunnossa mutta silti tapahtumat ovat menneet yläkanttiin.
Mitkä sinun vahvuutesi ovat Backyard-tyyppisessä kilpailussa?
Kokemus ehdottomasti. Aiemmat pitkät kisat ovat tuoneet jalkoihin sellaista kestävyyttä, jota nopeasti on hankala kartuttaa. Lisäksi tunnen aika hyvin kehon hetkelliset tarpeet ja kokemus on opettanut miten niihin pitää reagoida. Lisäksi omaan aika hyvän toleranssin ongelmille.
Mitä odotat kilpailulta?
Odotan itsensä ylittämisen kokemuksia ja hyvää tiimitekemistä. Tässä satelliittikisassa tehdään enemmän yhdessä tulosta kuin taistellaan toisia vastaan.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Heikki Hihnala esittelyssä 17.10. kisaan

Esittelyvuorossa Lari Koivu 17.10. kisaan