Hyvää tätä vuotta!

Tammikuu on jo kohta puolessa välissä, ja kesäkuun kilpailu lähenee vauhdilla ja järjestelytkin siinä ohessa. Tekemistä riittää siis järjestäjien rintamallakin. Päivittelemme taas tässä kuulumisia tätä kautta, sekä facebook-sivuille. Osallistujat ovat saaneet ensimmäisen uutiskirjeen, ja seuraava ilmestyy tammikuun aikana pienillä tarkennuksilla. 

Haluamme ajoissa varmistaa, että reittimerkinnät molemmilla reiteillä olisivat mahdollisimman tarkat, ja siksi toivommekin, että muutama innokas esijuoksija tulisi kilpailun alla vielä juoksemaan reitin läpi, ja varmistamaan, että merkit ovat paikallaan sekä mahdollisesti laittamaan merkkejä lisää eksymisen välttämiseksi. Kiinnostuitko? 


Olemme saaneet mukavasti jo talkoolaisia avustamaan kilpailijoita. Osalla juoksijoista tulee olemaan oma huolto, mutta haluamme taata kaikille onnistumisen mahdollisuuden ja autetaan taas kaikkia yhdessä lämminhenkisesti. Tarvitsemme apua myös yleisessä talkoopöydässä, ajanotossa sekä muissa sekalaisissa hommissa. Kiirein aika on aina toki siinä varttia vaille tasan ja tasan lähdön välillä. Nyt kun oletettavissa on tulossa piiiitkä kilpailu, toivottavasti joku innostuu myös tulemaan paikalle vasta lauantaina tai kenties sunnuntaina. 


Jos siis kiinnostuit talkoilusta tai esijuoksijan roolista, ota yhteys joko Sariin sariheerman@gmail.com tai Mikaeliin mikaelheerman@gmail.com 

Ollaan kuulolla taas!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Heikki Hihnala esittelyssä 17.10. kisaan

Esittelyvuorossa Lari Koivu 17.10. kisaan