PIKKUJOULU BACKYARD 7.12. klo 9.00 - 17.00 Solvallassa

Pikkujoulukauden kunniaksi järjestämme mini-backyard kilpailun, jossa pääset tutustumaan kesän 2020 kisareittiin sekä nauttimaan juoksuseurasta. Tapahtuma järjestetään Solvallan urheilukentältä, Nuuksiontie 82 osoitteessa. WCt ja suihkut ovat käytettävissämme viereisessä rakennuksessa. 

Virallisista säännöistä poiketen tapahtuma on aikarajattu ja se starttaa aamulla kello 9.00. Viimeiselle kierrokselle lähdetään klo 16.00, ja tapahtuma loppuu kello 17.00. Näin maksimiajaksi tulee 8 tuntia. Kilpailulla ei ole voittajaa. 

Tapahtumassa on kaksi sarjaa, joista sarja 1 on ”tulossarja” sarja, jossa lähdöt ovat tasatunnein, ja reitti (6,7km) on kierrettävä tuntiin. Kierrokset lasketaan manuaalisesti ja siksi osallistujien määrä on rajattu. 

Toinen sarja eli sarja 2 kulkee nimellä ”huuhailijat”, jolloin reitille voi lähteä liukuvasti, sen voi kiertää omaa vauhtia, eikä järjestäjien puolesta ole kierroslaskentaa. Reittiä voi kiertää haluamansa ajan. 

Tapahtumassa tarjoillaan lämmintä juomaa ja joulupipareita ja muuta pientä purtavaa. Jos aikomuksena on tehdä pitkän treenin, kannattaa varautua omiin eväisiin. Teemamme on toimia mahdollisimman ympäristöystävällisesti, joten otathan mukaan OMAN MUKIN.

Tehdään yhdessä kiva rento pikkujoulujuoksu, joten punaista päälle ja tonttuhatut mukaan!


Molempiin sarjoihin osallistumismaksu on 10€. Ilmoittauduthan molempiin sarjoihin ennakkoon oheisen linkin kautta: https://holvi.com/shop/ultrasportshop/section/kilpailut/


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Heikki Hihnala esittelyssä 17.10. kisaan

Esittelyvuorossa Lari Koivu 17.10. kisaan